Цитата:
Сообщение от GASCHE
Что еще вам сказать, читайте внимательно, там ответ есть, просто его вы не хотите видеть
|
Ну от, а розказуєш що хтось пиздить. А сам пиздиш про те чого не було і не буде. Я знав Піся, шо ти зіллєшся. Немає за вами правди, вірніше вона є, але вам вона не зручна і ви замовчуєте, або забалукаєте якоюсь тупою хуйньою. Я можу відповісти за тебе, Піся. Вас розізлило те, що ми вільні люди і не терпимо насилля, завжди проти нього виступаємо і протистуємо. Ви його всю свою історію терпите від своєї влади, зжились з цим і змирились, більше того знайшли в цьому деякий комфорт в тому, що не треба брати на себе відповідальність. Ваша влада вас точно як колись Гітлер звільнила від совісті і моралі. Саме тому ви і замовчуєте або забалакуєте правду. Ви її знаєте ту правду, але визнати те що ви плюнули в свою совість буде означати те, що ви стали тварюками. Ви зробили це всим своїм народом і саме так стали фашистським стадом. Бездумним, цинічним, жорстоким. Це дуже явно видно з боку як ви наче гієни налітаєте на Гонту через те, що в нього є ця сама совість. Ця чужа совість доводить вас до дикої злоби, бо свою ви безповоротно втратили як ціломудреність. І тому знаєте в яку жопу ви ідете, вам страшно і через це хочете затягнути туди всіх. Це і є ФАШИЗМ, Піся. Ви знаєте, що вас будуть або зневажати, або ненавидіти і тому тягнете туди всіх своїх сусідів, щоб не було тих хто вас не навидить, або зневажає. Але проблема в тому, що і самі себе ненавидите і тому ідете до самознищення. Ну а ми хочемо пожити, тому і переворот, тому і війна з вами не на життя, а на смерть. Ви ж чули, що краще вмерти стоячи, чим жити на колінах. Але це не про вас.
[Только для зарегистрированных...]