Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 22:57   #160373 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
а шо толку от Зели, какаину нажрётся и усраину продаёт, шо робыть будете? чы нахуй усраина нужна?
Ти весь час проецируєш Хуйла на Зєлю і весь час забуваєш, що ми живемо в іншому світі, де немає поняття "сцарь" як в твоїй новій помийці, до якої ти вже звик. Це у вас Хуйло ваш хазяїн і владика, який вирішує все, до якого звертаються на колєнях, щоб він підключив воду, задєлав протікаючу трубу з гівном, дав хлєба і рибу, посадив зажравшихся чиновників. Ди десь бачив, щоб у нас до президента звертались з подібною хуйнею? До тебе не дійшов смисл того, чому втік Януковіч? Чому ти такий тупий? Ти ж жив в Україні, все бачив, все знаєш як тут все робиться і скільки влади має президент? Ти ж розуміє, що ніякий Зєля не може продати, або подарувати нічого, бо на другий день його просто викинуть нахуй як непотріб в кращому випадку, в гіршому просто вб'ють нахуй. Він би може й хотів, але після спроби здати Київ в 2022 йому довелось грати по іншим правилам і корчити з себе патріота. Ну так нахуй ти пиздиш весь час оцю свою тупу хуйню? Ти довбойоб, чи це в тебе від розпачу і безсилля, що у вас ніхуя не вийшло, ви опинились у вигрібній ямі з якої вам не вибратись десятиліттями і тепер залишилось тільки пиздіти діч від тупої злоби об'йобаного лоха?

----------

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
вот ты реально кастрюлеголовый!!!
на хуй кому-то в фотошопе сидеть, чтобы хохла мордой в говно ткнуть?
Їбать. ти ще тупіший, чим я думав. Я просто показав в котрий раз ваші системні помилки, де ви все робите через жопу і хочете когось наїбать, а найобуєтесь самі. В результаті це я тебе всунув мордою в ваше примітивне гівно. І ти тепер як лошара булькаєш там носом і продовжуєш далі позоритись. Ссилочку на цю об'яву знайшов на ОЛХ? Чи обісрався?
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием