Цитата:
Сообщение от LAIN-TIAN
БЛЯТЬ,ВКЛЮЧИТЕ МОЗГИ И ПОДУМАЙТЕ.
СЕЙЧАС ВАША КРИЧАЛКА СЛАВА УКРАИНЕ ИМЕЕТ ТОЛЬКО ТАКОЕ ОДНО ПРОДОЛЖЕНИЕ
В СОСТАВЕ РОССИИ!!!!
|
Букви мєлковаті, трошки не дотягують до запрещоного розміру. Но я думаю, шо ти зірвешся при черговому загостренні болєзні і я тебе знову в палату для слабоумних буйних відправлю. Большой брат слєдіт за тобой.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
уёбище ты пиздоглазое, тебя надо за шкирку привезти в Курскую область да по лесополкам провести, чтобы ты увидел, сколько дохлых тушек хохлов там лежит...
|
Тебе, пєдрілу хтось за шкірку по тим посадкам водив, шо ти такий впевнений? Чи в тебе просто нєсокрушимая вєра і навіть логіка тобі не допомагає?
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
Это информация официальная и озвучена Верховным и не тебе макаке , свиному ипсошному рылу тут рассуждать
|
Всьо ясно, тупий лапоть вєріт царю і за вєру, царя і отєчество живот положить хочєт. Горбатого могила виправить. Іди нахуй, я бачу що розумні доводи на тебе не діють. Я в принципі давно це зрозумів, але тєчєніє болєзні у вас швидко прогресує і викликає подив такою швидкістю деградації. Продовжуй стрибати абізяна кацпська. В минулому столітті нєкій Рібєнтроп сказав, мовляв дайте мені радіо і газєти і я зроблю з цілого народу стадо свиней. У вашого царя до цих інструментів доданий інтернет і в стадо свиней ви давно перетворились.