Показать сообщение отдельно
Старый 07.03.2025, 07:24   #159282 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
Dad_Cats, твои опусы на свинячей мове неинтересны...
Ну поперше мені на твої інтєрєси насрать. Я впевнений, що твої інтєрєси не ідуть далі простих базових потреб, тобто пожрать, посрать і поїбаться.
А мені твої вскудахти цікаві, бо дають розуміння вашої ментальної деградації і поступовому переходу вас на рівень розумово відсталих особистостей. Мені цікаво як ваша тоталітарна фашистська влада за допомогою сучасних інструментів таких як інтернет і телебачення і не сучасних такий як репрессивний аппарат за дуже короткий час змогла перетворити мільйони людей в тупий і примітивний скот, відключивши у цих людей всі моральні цінності, критичне мислення і психоаналітику.
І цей російський скот тепер став інструментом який готовий за дешеву подачку здійснювати будь який злочин проти самих себе, інших людей, не задумуючись над наслідками для самих себе. Тобто російському народу зламали моральний запобіжник і це запустило в цьому народі процес самознищення. Як у дизельного двигуна, який пішов в рознос. Оберти максимальні, дим з жопи, а в кінці він розвалюється і розлітається обломками. Тому я з цікавістю чекаю саме цього моменту. Та і вся Європа разом з США чекає. Ну і готується, щоб потім прибрати цей розвалений хлам і переплавити на якісь сковорідки і каструлі.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 07.03.2025 в 07:28..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием