Цитата:
Сообщение от алеккк
так дрочишь шо оторвёшь себе письку. Хахол уже всех наипал, РФ, Китай, Омерика, теперь осталась Эвропа, хайль Зеленский! новый фюрер гэтьман, Зеля поц пейсатый, усраина это чёрная метка
----------
Голуб Александр Васильевич, Украина 50025 Днепропетровская область, г.Кривой Рог ул.Бахчисарайская(Перекопская) дом 11а кв.71 окна на восток. IP:92.49.210.26 ник вконтакте Степан Бандерюк ( [Только для зарегистрированных...]) эл.почта [Только для зарегистрированных...], [Только для зарегистрированных...] тел. 380677796678
|
Ну як іще продажний луганський поліцай міг перед нацистськими хазяями вислужитись. Маладєц, отримаєш мішок рєпи як нагороду і трьохлітрову банку мазі Вішнєвского для свого красного очка. Але данні застаріли. Кому потрібні майл ру і вконтактік. Та і адреса застаріла. В Київській області я. Ірпінь.
А навіщо ти про вікна уточнив? Він шо по мені сракєту буде запускать, чи як Карлсон в гості завітає? Так я вже не Малиш, в мене карамультук є. Можу польот прєрвать банкою з повидлом, а потім добить натівським калібром. В мене бронебійні набої є.