Цитата:
Сообщение от LAIN-TIAN
Кот.обращаюсь к таким как ты.к терпиле.хуяну голубому.509-му любителю отсосать.
Я не понимаю чем вам мозги промыли.чтобы вы славяне перестали быть славянами?
Ниже я приведу цитату нашего президента ПМР В.Н.Красносельского (предвижу ваше отрицание.мы же не признаны.но если будет желание.то найдите оригинал в сети.он есть)
Когда вы поймёте.что запад никогда не будет нам другом.
Читайте мрази конченные.
|
Довбойоб, ти взагалі на вулицю виходиш? На календар дивишся? 2025 рік на планеті, а воно в дурдомі застрягло в 1941 і тримається за Гітлера і Сталіна як наче його заклепками в голову приклепали. Олігофрєн, тебе лікувати потрібно сер'йозно. Ти навіть не розумієш яким дебілом ти і такі як ти виглядаєте. Інтернет на всій планеті, інформації стільки, що всю не передивишся, по Марсу марсоходи їздтять, а дебіл в Придристров'ї сидить і боїться Гітлєра. Ну не придурок. Ти ж солому жереш і як червяк поїдаєш гівно з давно здохлої туші СССР і навіть не усвідомлюєш яку діч ти несеш. Твоя діра в якій ти існуєш згнила наскрізь і проржавіла, а ти за неї тримаєшся як тупе недорозвинене уйобіще за інвалідську каляску. Росія вас так і не признала своєю територією як ви їм не відсмоктували, бо нахуй ви їм потрібні. Ви були потрібні лише для того, щоби Молдова не повернулася в Румунію, задачу виконали і вас викинули як використаний гандон. Ні кордону, ні допомоги, трьома словами - "Нє пришей к пиздє рукав". 34 роки пройшло, а воно як продало свою землю кацапам так і надіється, що от Ваня побідить бєндєравцев і Придристров'я разом з Молдовою стне знову Радянським Союзом. Життя закінчується, простатіт мучить, зуби давно втратив, артроз, склєроз, а вєра як у молодого сєпаратіста. Ну не виходить у руцкіх нацистів Одессу окупувати. Здохнеш, а так і не діждешся. Но ніт, умствєний інвалід тримається за совєтські канони так що пальці в артриті вже не розгинаються, а кігті вросли в скрєпи. Якби я міг сприймати вас як жертв ідиотизму, то мабуть я був би кращим і добрішим. Але я сприймаю вас як йобаних прогнивших до лоба підарасів.