Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 11:55   #158503 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
каким боком тогда вы нас нацистами называете ? Потому что в методичке так написали евреи ? Каким образом Российская Федерация относится к NSDAP я это уже у ваших ведер все время спрашиваю ,
Та тобі ж духовному нацисту і відповідають, що саме тому, що ви копіпастите в усіх найменших подробицях нацистів. Навіть час нападу в 4.00 Київ бомбити повторили. А єврей з Киева який пережив Холокост в ООН так і сказав, що німецькі нацисти хотіли його вбити за те, що він єврей, а тепер російські нацисти хочуть його вбити за те, що він українець. Нічим ви від тих нацистів не відрізняєтесь, хіба що тупі до неможливості. Німці хоча б були освіченною нацією, а ви тупе недоровиенене бидло приведене до скотського стану вашою пропагандою і ніщебродством.

----------

Цитата:
Сообщение от Gectyan32 Посмотреть сообщение
Что же ты фраерок приписочку то красную убрал, ни как переобуться собрался?
Не я, а Адмін, бо якась нацистська косорила кацапська сука довго стучала і достучалась. А я як вважав, що Росія повинна бути в кордонах мацковської області так і вважаю. І ти як відсмоктував тут мені так і будеш відсмоктувати, є там підпис чи немає. Я вас і без підпису в усі ваші дірки їбав і їбать буду.

----------

Цитата:
Сообщение от Gectyan32 Посмотреть сообщение
ебать вас все теперь будут. Правильно говорят, тебе подобные это оскатинившийся скот, который подлежит уничтожению.
Жопу не зітри в унічтоженії, а то в діван пердіти не зможеш і факєл хуйовий буде получаться.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 11:57..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием