Цитата:
Сообщение от Roudell
Чувак, никто уже не кричит про победу на поле боя над Россией. Все хотят сделку.
Сделка - это не победа уже. Чуешь свина чем панет.
|
Ну вони побачили, що русня це раби, вони слухняно ідуть на убой як вівці і осли. Хуйлу вони ніхуя не коштують, він буде кидати їх на м'ясо до тих пір поки вони не кончаться. А йому на його вік кацапського гівна вистачить. То піндоси хочуть ваше стадо трошки спасти. Не понімають своєї помилки. Вас не спасать треба, а гнобить і проріджувать. Тупа русня і наївні піндоси. Русня вже на машинах пише, що Трамп чмо, а він їх спасає. Дурачок.
----------
Цитата:
Сообщение от zuvinas
Я сразу перееду жить в Россию как только ты окажешься с карамультуком на передовой
|
Дивна умова, відносно твоєї любові до Рашки. Це ж ти пиздиш, що в Росії краще чим в Литві, но їхать туда ні за які ковріжки і кулєбяки. До чого тут я? Я допомагаю ВСУ чим можу. Мій син воює і лупить вас як скаженних свинособак. А ти пиздливе недоразумєніє з кучею протиріч в голові. Шизофрєнія блядь. Лікуйся, олігофрєн.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Ну вот и все! 18-ти летние - на украинский фронт!
|
Піськозавр, ти так пиздонув, як наче у вас по іншому. Ті ж контракти, ті ж міліони, ті ж гроби. Ілі єто другоє? А різниця лиш в тому, що наші хлопці свою Батьківщину захищають, а ваші фашисти, нацисти і окупанти. Воєнні злочинці, які по всім міжнародним нормам повинні знищуватись.