Цитата:
Сообщение от LAIN-TIAN
Интересный момент.блохастый пишет на своём языке здесь.его сочинения никто здесь не читает в полном объёме.Но вчера большую цитату дал только на русском языке.кот ты определись.что важнее твои сочинения или ссылки на сторонние ресурсы.а потом пиши на одном языке мразь!
|
Я вже давно визначився з вами, придристровський ти покэмон. Мені похуй на ваші тупорилі указанія що і як мені писати. Для мене кацап це ніщейобний лапоть і підор, а якщо він ще й ватний на всю голову як ти і йобнутий на поклонєнію Підарашці, то він подвійний підор. А доступ до рідкоземельних металів це хуйня. Ми готові любою ціною відбитися від вас, бо якщо Підарашка окупує Україну, то не буде ні нас, ні України, ні наших рідкоземельний металів. То ми віддамо все лише для того, щоб не чути ваше вялікорускоє нарєчіє на своїй землі і не бачити ваших підраських свинособачих рил. Дохуя тепер прав у донбасян на їхні природні ресурси? Там немає ніяких прав і ніякого розвитку. Точно так само як в твоєму Придристров'ї. Що, може русня побудувала тобі заводи і фабрики і дала вашій молоді роботу? Дохуя тепер прав на Крим у кримчан? Ну так тепер там немає курорту. Русня засрала берег мазутом і всрала єдинний природний ресурс Криму море і пляжі. Тепер бєнзопропілєн прямо в піску в концентрації 23 до норми. А це страшний канцерогєн. Це вже не курорт. А ви в своєму Придристров'ї сидите на пороховій бочці з снарядами і бомбами у яких давно вийшов безпечний срок зберігання і тепер вони можуть вибухнути від любого поштовху. Хуй вам від кацапів, а не розвиток. Ви не для того були завойовані Лєбєдєм. Ви були як наковальня для тиску на Молдову. А тепер смокчете пісюна і продовжуєте обожествлять Підарасію, бо ви самі підараси. Як ти по підарськи написав про Молдову: Оні конєшно нам врагі, но газ нам далі. Оце і є ваша скрєпа - ніколи не бути вдячними за допомогу і ніколи не визнавати вину за свої злочини. Ви гнилі підарські тварі.