Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 07:01   #156214 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
ждёт тебя и холодный суп на обед
C хуялі? Я ж не в Придристров'ї і не в Лугандоні, віялових відключень в мене немає і в мене є мультіварка Мулінекс і аж дві мікроволновки. Одна дома і одна в гаражі. Так шо супчик я при потребі розігрію. І холодильників два так само. А от біде тепер тільки в квартирах. В новому гаражі немє, але там є вода, но я шось придумаю.

Русня на костилях веде розвідку боєм. [Только для зарегистрированных...]

----------

Цитата:
Сообщение от dodik Посмотреть сообщение
Попробуй глаза открыть, тогда кроме хуя может и еще чего увидишь.
Краще розкажи як ти додумався собі такий чмошний нік придумать? Тебе шо в дєтстві уніжали?

----------

Нажмите на изображение, чтобы открыть его в исходном размере.

У Запоріжжі внаслідок ракетного обстрілу, який РФ здійснила у суботу, 18 січня, вибуховою хвилею пошкоджений Свято-Андріївський кафедральний собор УПЦ МП. Військовий прокоментував, як "відреагували" представники собору. Про це військовослужбовець ЗСУ Сергій Рудик написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Слів немає. Дивлюся новини про обстріл росіянами Запоріжжя. Загиблий, десять поранених (всі – цивільні), пошкоджено 15 багатоповерхівок, люди в шоці. Добряче розбили і Свято-Андріївський кафедральний собор УПЦ московського патріархату. Той самий, у якому на третьому році війни продовжують молитися за кіріла", - пише військовий.

Він зазначив, що настоятель собору зауважив лише на тому, що "проізошол взрив": "Яка реакція батюшок? Жодної! Настоятель заявив, що «проізошол взрив». Не росіяни бомблять іскандерами мирне Запоріжжя, не російські війська вбивають мирних людей, а просто «проізошол взрив»".

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 06:48..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием