Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 11:16   #155859 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от GASCHE Посмотреть сообщение
Ну слава богу что из-за нашего представлении вы только море выкопали, а то в вашем вам бы ни чего не мешало и океан выкопать
Ну це проблеми вас і вашого скособоченого уявлення, а не бога. В нашій реальності, як і в уяві ми нічого не копали. Но то, шо ти, довбойоб і ви тут всі уявляєте наші можливості такими грандіозними нас дуже тішить.

----------

Цитата:
Вот видите, пока по русским учебникам учились
Нє віжу. Ніколи навіть не уявляв, що ви для нас друкували підручники на українській мові по яким я вчився в школі. Тільки два підручника були в моїй школі на російській мові. Це "Русскій язик" і "Русская літєратура". Інших не було. Вони були і досі є лише в твоїй хворій уяві.

----------

Цитата:
Ну да, ну да, как только прикоснулись так сразу же на улицах начались Москаляку на гиляку, нацистские шествия, гей парады народ валом рванул в Европу насрав на родную страну, на халявные пособия т.к. рабочих там и своих хватает, а вот рабов на плантации так просто из своих не найти
Це ти зараз шматок тексту скопіював і вставив прямо із вконтактіка, чи він вже намертво в твої тупій макітрі забитий як штамп тупості? Господи, Піся, ну чого ти такий пісний і цвілий як тижневий шматок хліба? Скучно с тобою, блядь. Постійно від тебе якесь унилоє гавно. Удавись нахуй, випєй йаду, чи убєйся апстєну, но я вже твою срань развідєть хочу. А ваших фашистських косорилих уйобіщ за кордоном як кізяка в свинарнику. Засрали собою все. Ступити ніде. Там ваші фашистські шествія на 9 травня і підараси дітки ваших політиків, пропагандистів і артистів живуть.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 11:28..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием