Цитата:
Сообщение от GASCHE
Ну слава богу что из-за нашего представлении вы только море выкопали, а то в вашем вам бы ни чего не мешало и океан выкопать
|
Ну це проблеми вас і вашого скособоченого уявлення, а не бога. В нашій реальності, як і в уяві ми нічого не копали. Но то, шо ти, довбойоб і ви тут всі уявляєте наші можливості такими грандіозними нас дуже тішить.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Вот видите, пока по русским учебникам учились
|
Нє віжу. Ніколи навіть не уявляв, що ви для нас друкували підручники на українській мові по яким я вчився в школі. Тільки два підручника були в моїй школі на російській мові. Це "Русскій язик" і "Русская літєратура". Інших не було. Вони були і досі є лише в твоїй хворій уяві.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Ну да, ну да, как только прикоснулись так сразу же на улицах начались Москаляку на гиляку, нацистские шествия, гей парады народ валом рванул в Европу насрав на родную страну, на халявные пособия т.к. рабочих там и своих хватает, а вот рабов на плантации так просто из своих не найти
|
Це ти зараз шматок тексту скопіював і вставив прямо із вконтактіка, чи він вже намертво в твої тупій макітрі забитий як штамп тупості? Господи, Піся, ну чого ти такий пісний і цвілий як тижневий шматок хліба? Скучно с тобою, блядь. Постійно від тебе якесь унилоє гавно. Удавись нахуй, випєй йаду, чи убєйся апстєну, но я вже твою срань развідєть хочу. А ваших фашистських косорилих уйобіщ за кордоном як кізяка в свинарнику. Засрали собою все. Ступити ніде. Там ваші фашистські шествія на 9 травня і підараси дітки ваших політиків, пропагандистів і артистів живуть.