Цитата:
Сообщение от Roudell
Тю-ю-ю-ю, Блох, а в следующем году желаю тебе потерять веру твою в бандерляндию, и приобрести страх.
А чё не бежишь майданить? Если печенек нет, то неподпитанный хохол и не побежит.
|
В минулому році ти вже це мені бажав. Ніхуя не збулось. В цьому році давай бажай доларами, а то хуйню якусь дешеву пиздиш і знаєш. що не збудеться. І чого я повинен майданить? Все іде по плану, Свинособакія іде широкою поступью в жопу, лапоть в масі своїй в нєдоумєнії від того, що як так сталося, що всі почали плювати в бік Підарашки і вважають її террористичною помийкою, яка збиває пассажирські літаки і підло рве кабелі в Балтійському морі. Рускій за кордоном найпрезреніше створіння, яке всі пиздять, принижують і гноблять, гонять звідусіль і плюють в спину. Ми вам цього бажали в 22 році. Все збулось. Тому дєнєг тобі с таким сермяжним рилом ніхто не дасть. Іди поплач і помий жопу.
----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
Dad_Cats,
Нету газа, да и хрен с ним, сожрешь хамон и напердишь в трубу, ваша гтс теперь как трымбита
|
В тебе шо відключили газ, підсвинособачник? Хулі ти зеркалиш. В мене є газ, в мене електрика, в мене є вода. В мене є робота. Зустрічаю Новий рік в Ірпені Розбираю коробки, речі, збираю меблі. Вчора все привезли. В квартирі 21 градус. Ти шо аутотренінгом займаєшся, щоб якось собі настрій підняти? Ніхуя не вийде, тим сам все зробив, щоб смоктати пісюна у кацапів. Смокчи і радуйся, що можеш це робити.