Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 09:47   #154662 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от GASCHE Посмотреть сообщение
Молодец, но не надо так явно завидовать, назови украинскую марку авто на которой сможет ездить большинство ваших?

----------

Молодец, но не надо так явно завидовать, назови украинскую марку авто на которой сможет ездить большинство ваших?
Ти Фуфлопіся представник найтупішого племені на планеті Земля. Вам дебілам завжди треба пояснювати прості і очевидні речі, бо логіка і прагматизм для вас це завжди найвища математика. Треба бути довбойобом, щоб інвестувати в розробку і виробництво продукту який завідомо не буде конкурентним на світовому ринку. Ми жили в совку, де здорова конкуренція була заборонена і тому совок відстав на сотню років в цих технологіях. Саме тому ми просто користуємось тими продуктами які хтось розробив вже давно і успішно їх продає. Ви ж намагаєтесь робити із гівна і палок якісь подєлія не дуже схожі навіть на макети автомобіля, хоча б такі як китайські. А потім з апломбом тут вєщаєте, що ви щось там випускаєте. Питання одне- Нахуя? Нахуя випускать буханку, якщо є фольксваген транспортер, або рено трафік, чи форд транзіт? При тому коштують в бу варіанті дешевше, а ходити будуть довше. Ну от ми власне і слідуємо цій простій логіці, а ви як стара кляча продовжуєте доганяти америку і европу. За три десятка років це потрібно б було вже зрозуміти, але у вас це не виходить. Ну Польша чи Румунія, ба більше того Фінляндія зовсім не випускають і не розробляють автомобілі, але де Фінляндія по рівню життя і економічному статусу, а де ви? Робити потрібно те що вмієш і на що вистачає інвестицій і мізків, а не лізти своїм свинячим рилом в давно закриті клуби вищих гравців на цьому ринку. Но ви вперто намагаєтесь довести, що ви щось значите в світовій економіці і технологіях, викоростовуючи і крадучи чужі розробки. А виходить одна і та ж сама дерев'яна тєлєга. Чому я повинен вам "завідовать"? Перша моя машина була Запорожець, який дістався від діда-ветерана моєї жінки. Друга - Тойота Каріна, яку я купив сам, третя Пежо 308 яку я купив в салоні новою за 24000 баксів і їзжу на ній по сей день. Я ніколи в житті не куплю і не сяду в ваш таз, або москвича чи волгу. Бо вважаю це нижче своєї гідності їздити на цьому гівні. Я навіть відмовляюсь ремонтувати всю вашу класику, бо вона мені не цікава і її власники ніщеброди і не зможуть оплатити мої зусилля по ремонту цього вонючого гівна.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 09:54..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием