Показать сообщение отдельно
Старый 14.12.2024, 16:41   #154448 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Gectyan32 Посмотреть сообщение
[/COLOR]Я нормально пишу на своїй рідній мові, шо не так. Чи тебе фашиста коробить?
Цитата:
Сообщение от Gectyan32 Посмотреть сообщение
что? на каком языке? ты украинского языка не знаешь ни разу, сидишь тут выпендриваешься, Зассал тцка, так и скажи, люди поймут! мови блять.. и приписку свою красную удали, смахивает на комплекс))) То они бля с Москвы не вылазили, автобусами вахтой на работу катались, а тут хероями стали... Заметь дебил, у нас памятники не сносят и историю не переписывают! ты на майдане то стоял?
Ахуєть. Я дивлюсь, шо ти повністю із вати і кізяка зроблений. Як давно ти гівно жереш? Шо я там для тебе повинен убрать? Може тобі ще сто рублєй видать?

----------

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
не только
Шо не только, підарасіна? Ти живеш в дирці, де навіть дорог немає. В 2010 році в твоїй глухомані Салмиш жило-було 259 дєрєвєнских ніщебродов. В тебе води в крані немає, як і крана, не кажучи вже про газ. Тобі навіть будку для посрать не треба будувати, сри де хочеш, ніхто нічого не скаже і ваші собаки з'їдять те що ти насрав, а потім лизати тебе полізуть. Це шо я так тебе опустив, що ти мою фотку фотошопити почав? Пизда тобі, загноблю тебе підарюгу порвану.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 14.12.2024 в 16:31..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием