Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 21:37   #154390 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Roudell Посмотреть сообщение
Или теперь надо крутить за себя и другого хохла, справишься?
Ну дивись чому ти так радієш. Сьогодні після удару по Запоріжжю із 11 загиблих - 9 жінки. Ну хто ти, підарюга з Пітєра? Ти підарас, гнойний підарас. Ну немає для тебе іншої назви. І для вас всіх тут немає іншої назви. Ви гнойні пі-да-ра-си.

----------

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Да и в ирпене у тебя гаража немае
Є в мене в Ірені гараж. І в ньому вже зроблений ремонт, покладена плитка на підлогу, покрашені стіни, є вода і електрика. Все там є. Так шо з'їш свій кусок гівна і заспокойся. І навіть шлагбаум є, а тебе там немає, бо ти в Єбєнях гівно жреш і жопою торгуєш. І давай подивимось чим ти і ви тут живете. Ви десь занотували мою адресу і її пам'ятаєте тримаєте на контролі. Істєкаєте жочю, мечтаєте мене впіймати і повісити чи розстріляти. Оце і є ваша голубая мєчта. Хто ви, бляді? Скаженні тварі, у вас одна ціль в житті дістати мене. А мені на вас похуй, просто похуй, бо для мене ви черви в купі гною. Якщо ви здохнете в цій купі - я навіть не взнаю про це. А якщо взнаю то мені теж буде похуй, бо вас для мене не існує в реальності. Ви раби, схожі один на одного в овечій отарі вашого Хуйла. І якщо когось з вас заріжуть і здеруть шкуру - ніхто цього не помітить, бо вам грош ціна. Ваш хрящ продадуть в Китай і ніхто не задумається, що колись жило таке падло як один із вас. Бо кожен з вас є нульом і нічтожеством. Як Бабай, як Шапка з Ялти, як кожен з вас. Ніхто. І звать вас ніяк. Ні адреси у вас немає, ні біографії, ні-ху-я. Ви пусте місце і розхідний матеріал.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Вчера в 21:55..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием