Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 22:12   #153478 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от GASCHE Посмотреть сообщение
Закон вступит в силу с 1 декабря и подразумевает:

Повышение военного сбора с 1,5% до 5%;
Увеличение налогов на 1-2 группу физических лиц-предпринимателей;
25% налог на прибыль финансовых учреждений;
50% налога на прибыль банков;
Авансовые взносы на АЗС.
Я бачу, Піськозавр, шо ти не вилазиш з наших новин. Це добре. Хоч десь правду прочитаєш. А то слухаючи Скабєєву і Соловьйова ти йобнешся на гівно. Ну дивись, дотично до цієї новини. Це все нормально. Україні потрібні гроші на виплати військовим і тут нікуди не дінешся. У нас же не якась срана СВО, у нас війна і всі громадяни повинні в тій чи іншій мірі бути в цій війні. Раз треба, то треба. Будем платити і усвідомлювати, що наші гроші допомагають вбивати кацапа на цій війні. Ми потерпимо заради святої цілі в знищенні кацапів. Мене смішить інше. Кацапи дрочать на подібні новини, що такі укази якось змінять відношення до війни українців. Вони в силу своєї тупості не розуміють, що українці зараз думають не про свій власний комфорт і забезпеченність фінансами, а про те, що потрібно якомога більше знищити кацапів на своїй территорії і це коштує дуже дорого. Ми готові жертвувати грошима і своїм благополучам заради того, щоби кацап ліг в україньску землю любою ціною. Так чи інакше кожен українець платить живі гроші на цю війну. Навіть ті, що не хочуть це робити в силу своєї безвідповідальності. Дивись, я не плачу податки напряму в державний бюджет, бо не являюсь ФОПом і не хочу реєструватись. Але я роблю це по іншому. Мій син служить в армії. І кожен місяць я перераховую йому на карту монобанка 2500 гривень. Те ж саме робить вся наша родина, яка частиною живе в Ізраілі, а частиною в Києві. Він на ці гроші купує в Аліекспресі деталі для ФПВдронів і збирає їх. Потім прикручує до цього дрону гранату і або робить скид на кацапа, або таранить БМП цим дроном. Все просто. Мої гроші працюють на те, щоб зменшити вашу йобану популяцію, хоча я і сиджу в теплі і комфорті. Якось так, Піся. Перемога буде за нами, а як іще. Все буде Україна.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Вчера в 22:15..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием