Цитата:
Сообщение от Roudell
Ты даже соседей кинул на транзит отопительный трубы, через твой стояк.
Вы хохлы даже в одном доме ужиться не можете, хули там ещё говорить.
Когда у нас в подъезде\парадной меняли трубы, то я даже оплатил материал старушке одинокой на втором этаже. Потому как мы с соседями по этажам договорились, что финансируем (скинемся) на нормальное качество материала. Работу ЖКО выполнил бесплатно.
|
Ну по перше транзитні труби проходять через мою квартиру, по друге я за свої гроші поміняв всю чугунну зливну систему на даху над моїм під'їздом, бо текла на горище. По третє ти оплатив тій бабці труби не з власної доброти, а розумів, що бабка не заплатить за свої труби і тоді ти не зможеш поміняти свої. От і вся твоя прагматична доброта. По четверте- позиція не сцяти проти вітру це означає добровільно і з радістью сісти на бутилку, якщо тобі це запропонує муслім, або мусор. Ти просто покірний шматок гівна, але строїш з себе казна-що. Ми в Україні ніколи не жили так як ви такими вівцями. У нас навіть в тюрьмах не знущаються з зеків так як мусора і вертухаї знущаються з ваших. Повно прикладів як знущаються над вашими солдатами в вашій окупаційній армії. І це над людьми зі зброєю і бк. А це тому що ви покірний рабський скот і бидло. Ваша рабська армія це ваш зріз суспільства. Насильники, мародери, кати і маньяки. Кожен із вас тут таке саме гімно, яке здатне на любу дикість. Ви не вартуєте як люди зовсім ніхуя. Тупе м'ясо. І тому ві ніколи нічого не завоюєте, а лише можете розвалити щось, насрати кучі гівна і покинути. А щоб управляти світом вам і мріяти не варто. Бо у вас навіть мозгів немає. Амєби і інфузорії розумніші від вас і мають більше честі і правди ніж ви.
----------
Цитата:
Сообщение от sukur
Во первых следи за правильным произношением слов. Пока я тебя не называл странным говном или идиотом, будь по любезнее уважаемый Уважитель, Я тебе не 20 летний пацан мне за 45 . Так что буду надеяться на любезность и дальше с приятным общением !
|
Це возглас в нікуди. Мєстне бидло не розуміє цього. Мєстне бидло вважає себе правітєлями міра і акціонєрами газпрома. А тому твоє возмущеніе мети не досягне. Просто шли це бидло нахуй і не парься.