Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 00:44   #152766 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
блох, ты чему радовался , шо пацанам теперь жизнь поломал какой ни будь залупкин который историю новую налапшал?
Та мені похуй на ваше гестапо. Якщо росіян почнуть різати мусліми я дійсно буду радіти. Значить ВСУ менше важкої і небезпечної роботи і більше проблем в нутрях Підарашки. Це ж добре. В Підарашці потрібно створити стільки проблем, щоб в неї жопа в бублик скрутилась і їй стало не до України. Муслімів в Росії дохуя. Якщо всі візмуться за ножі і сокири і заріжуть кожного другого росіянина, а потім ще раз кожного другого, то ми трошки передихнем від важкої роботи і понаблюдаєм цю богоугодну справу зі сторони.

----------

Цитата:
теперь Трамп вам должен? а если он так не считает, то шо?
А єслі считаєт то шо? Хулі ти дрочиш знову на майбутній час? Прийде твій богоізбраний Трамп і все побачиш. А поки що до 25 лютого буде Жора Байден. А там побачим. Будем рішать проблеми по мірі їх поступлєнія. А ти дрочиш так, як дрочив в 2019 і тепер знову дрочиш. Шерсть на долонях не будеш вспівати стригти.

----------

Цитата:
та не... пердак таки горит! расслабься, в гости я ездил
Ага і дивився в гостях як бетон місять. Будеш мені пиздіти коли я срать сяду. Шо там тобі видавали? Містер Мускул, чи просто хлоркою унітази підарасив?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 00:45..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием