Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Та похуй, ми в 2014 починали без трампа. Кому нас зливать? Вам? Ви ізгої. Вас будуть дрючить поки ви знову ноги курячі просити не почнете. Довго-довго. А ми поки самі себе не злили нас ніхто не зіллє. Та і для чого? Шоб вам харашо зробити? Щоб Америка програла Путіну своїми руками? Ти серйозно? Для чого їй це? Стільки зусиль і санкцій щоб посадити вас на сраку, забрати у вас торгівлю газом і нафтою і продавати тепер самим, а потім типу ну ладно, давайте знову зробим Росію великою і могучою? Читай мій підпис. Там все зрозуміло написано. Якщо Трамп сказав, що зробить Америку знову великою, то це не про вас. Щоб зробити Америку великою треба зробити маленькою Росію. Чи логіка це не твоє? Ви вже пили шампанське після виборів Трампа, а потім Трамп нам джавеліни подарував, а Жиріка від розпачу кондратій в'їбав. Мабуть шампанське просрочене, або палене було. Так шо чим дрочити на майбутній час, краще жопу вазєліном натри.
|
ананист пиндоский, теперь Трамп вам должен? а если он так не считает, то шо?
----------
Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Та боже збав, но судячи з твого вскудахта я таки вгадав про твою діяльність в Польщі. То то ти так кукурікав про панів польських і миття унітазів. Одразу було видно, шо ти в тємі і спєц по роботі на польского пана в митті унітазів і польских срак.
|
, та не... пердак таки горит! расслабься, в гости я ездил