Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 23:53   #152762 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
а своих мыслей нет и не будет.
Ти дуже самовпевнений в своїх примітивних висєрах. Якраз я пишу завжди свої мислі, а ти пишеш цпсошну хуйню з телевізора і навіть не помічаєш цього. Наприклад оце: Через пару месяцев в Омерике меняется власть, Трампуша может выкинуть очередные коленца, но то дела с РФ будут, а вас походу сольют, отыграли.... Це ж не твоє. Це тупі штампи з російського телевізора. І ти мені про відсутність в мене своїх мислєй чешеш? Чувак, почитай сам те що ти пишеш. Кожен твій комєнт ні чим не відрізняється від прєдидущого. Скачітє...майдан... нєраби плять...яценюк...продалісь омєрікє...лопата чірва...будєш востанавлівать народноє хозяйство.... Твоя тупа макітра набита заяложеними інтернет-гівном і штампами з срачів в вконтактікє і там більше ніхуя немає. Ти за 10 років забув нормальні слова і став розмовляти як китайський пупс. І це ти мені про мислі? Йобаний пєрдємонокль...

----------

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
насмотрелся я на заробитчан, жалкое зрелище, одни в шлёпках бетон месят пану польскому, а баба в рюшечках гувернантка.
Та хто тебе питає, що там робили інші? Я тебе запитав, що ти там робив? Якщо ти бачив чувака який місить бетон, то ти сам його і місив. Чи може ти прорабом там був? Так навряд чи поляк таку тупу скотину як ти поставить керувати. Поляк сам прорабом буде. Насмотрєлся він. Хуярив на пана ішаком? Ну так і кажи, шо ти голодранєц і нічого окрім чорної роботи ніколи не робив. Шахта чи завод закрились ось і поїхав ти гівно місити в Польщу. А потім пиздиш тут, шо наблюдатєлем був. Чорт ти чорноробочий, а не наблюдатєль. Ти хоч плитку класти навчився, Гітлєр ти колхозний?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Вчера в 23:54..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием