Цитата:
Сообщение от алеккк
БлоХ, шо ты хочешь показать, шо в криворожье памятники снесли, а тепла в хатах как небыло так и нет?
|
Прикинь і тепло є і всі пам'ятники на місці. А нє, Пушкіна і Лєрмонтова прибрали, разом з Лєніним. А воєнні всі стоять. І пам'ятник Полю стоїть. І пам'ятник козаку Кривому Рогу. Замість Лєніна поставили Святого Миколая, бо до Лєніна там була Святомиколаївська церква, яку більшовики підірвали. Відкопали від неї фундамент, закрили склом і зробили там музей єкспозицію з предметами з розкопок. Які у вас ремонти робляться я бачу по фото в цьому блозі. Прикинь у нас трамвай ходить, а у вас ходив. Труби в нас давно поміняні, всі ремонти робляться влітку. Тепло є, газ є. З чого ти вирішив, що в нас немає тепла? В нас давно відмовились від великих котелень. А нові будинки будують так, що в кожній квартирі свій газовий котел. Наприклад в мене в Ірпені саме така квартира в будинку без центрального опалення. В мене і в Кривому Розі в квартирі автономка, яку я зробив ще в 2004 і вирізав батарєї центрального опалення. І таких квартир в будинку 16 штук із 72. У інших тут центральне. Чувак, ти в окупації і в жопі і дивлячись навкруги себе тобі хочеться думати, що в нас гірше чим в тебе. Я тебе вимушений розчарувати. В нас набагато краще чим в тебе. Отакої жопи як в Луганську на фото в нас немає. Щось подібне може бути в тих місцях де прилетіла ракета від нацистів. Тут да, одна розруха і смерті. Але після війни СБУ знайде всіх льотчиків і ракетчіків і випише їм білєт на концерт Кобзона, якщо не зробить цього до кінця війни. І вже робить, ви ж бачите. Ну давай так, шоб ти не був голословним пиздуном. Зроби теперішню фотку цієї вашої вулиці лєніна і побачимо які у вас нові дороги і труби. Фото, що я виклав 2016 року. Пройшло 8 років, так давай побачимо як Росія зробила вам харашо на вулиці Лєніна. Я тобі зроблю вулицю Лєніна в Кривому Розі разом з пам'ятником Невідомому солдату.