Цитата:
Сообщение от алеккк
шо я думаю? сдохнешь ты, Зелю не зря вам выбрали!
|
Канэшно здохну, років через 25 от серцевої недостатньості. Но ти заїбешся чекать і здохнеш раніше від раку очка.
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
Блохастый,так ты кримінальний злочинець
|
Кримінальним злочинцем можна стати лише після рішення суду. Так шо ти пососав мій чупа-чупс.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Близько 30% маріупольців, які виїхали з міста на початку війни, повернулися назад в окупацію.
Или ваша официальная пресса то-же брешет
|
Ну так а шо їм робить? Жити в приймах дорого, а в Маріуполі в них нацисти квартиру відберуть, якщо вони в ній жити не будуть. От вони і вимушені туди повертатись. І не тому, що при російських нацистах комфортно жити. Якраз навпаки, вони надіються, що вас там повбивають і Україна повернеться в Маріупіль.
Так шо ти Піся пиздиш, як тріперна пизда. Стосовно стрілби ТЦкашника, так ти знову спиздів, бо не захотів дописати всю правду і тим спиздів. Чувак при затриманні вже був в розшуку як ухилянт. Він вдарив військового і почав тікати. ТЦК шник стріляв в нього з травматичної зброї. Чувак втік, його шукають. От і вся правда. Але ж ти зробив з мухи слона і лукаво напиздів. Потому шо ти гнила пиздлива жаба, але прикидуєшся людиною. Покукарєкай ще.