Цитата:
Сообщение от vcvcvc
Блох, ты живешь в другом измерении, ты же свободный кот, гуляешь сам по себе. Приезжай, посмотри где, что да как. Как мы тут под дулом автомата кричим что-то, или в армию нас загоняют. На почту сходи, посмотри как посылки с унитазами с 404 получаем. Может твои дохлые глаза откроются.
|
Нахуй ви мені всрались дивитись як ви там під хуєм ходите? Та ще й на вашу пошту ходити? Ви там хоч переїбіться всі разом, а мені на вас насрати. Ви для мене Північна корея тільки велика. А так один в один. Що образ мислей, що моральність, що дикість і тупість. Територія з чумою, лишаєм, делірієм і лєпрою. Клоака коротше, в яку нормальним людям краще не їздити.
----------
Цитата:
Сообщение от dodik
Надо же, "не нацист" приводит в качестве аргумента "не нациста". Это просто беспроигрышный вариант.
Сие творение писано неким Петро Волыняком, судя по году издания в Австрии - нациком получившим от кровавых комуняк, нет, как удивительно, не расстрел, а всего лишь пятеру в 33м низашто - за пропаганду того самого национализма. Про годы войны биография данного персонажа скромно умалчивается в википедии, зато не умалчивается вна Украинских источниках:
[Только для зарегистрированных...]
оттуда:
|
Шо в тебе срака порвалась від возмущєнія? Що поганого в націоналізмі? Націоналізм це усвідомлення своєї особистості у відношенні до своєї нації і народу. Тобто ти знаєш хто ти є і хто твої предки. Ти розмовляєш на мові своїх предків і сповідуєш традиції своїх предків. Знаєш про культуру своїх предків і історичні подвиги. Інша річ кацап, який хуйпоймишо, без коренів, племені і походження. Бродяча собака, яка не знає від якого чергового кобеля його народила мама-сука. Чи то був інцест, чи снохачество, хз. Може татаро-монголи маму всім кагалом їбали, а може пєчєнєги, а може медвідь в тайзі мамку продер. Тому кацапу націоналізм ненавистний, бо він заздрить людям з походженням і свідомістю. Гуляй, Федя, ти тупе несвідоме бидло, яке повинно підчинятись і слухати начальство.
----------
Цитата:
Сообщение от Roudell
Теперь у Блоха всё по стандартам НАТО. Для себя и своего побратЫма.
|
Шо тобі аж два унітаза трофейних привіз дружбан з України? Тепер можеш срать в них рєпою поки не наповниш до сидіння.