Показать сообщение отдельно
Старый 04.11.2024, 09:43   #152128 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от GASCHE Посмотреть сообщение
Треба, не треба, но вам кисуля даже возразить нечего, или материал для возражения еще не подогнали
Для чого суперечити? І головне кому? Сперечатися з ідіотом - опуститись на його рівень, де він задавить тебе своїм досвідом. Марк Твен. Тому я з вами ніколи не сперечаюсь, а просто глумлюсь і гноблю вас. В спорі з вами істина не народжується, а дохне. А ти стопудовий ідіот, Піся.

----------

Цитата:
Сообщение от Roudell Посмотреть сообщение
Пока Блох не найдёт остатки перепрятанного им хамона, никакие новости скинутые ему для вброса - его не интересуют.

Щас найдёт, понюхает\пошмыгает, cнова перепрячет, примет пилюлю для бодрости, и выложит всю хуйню.

Засекайте время....чик (вкл) :-) Время пошло.
Я хамон не ховаю, Засрадель, я його їм, якщо він є. А ти на нього навіть подивитися не маєш змоги, не те що жерти і ховати залишки.

----------

А куди поділись придністровські нєврастєніки? Ридають мабуть надривно? Не дивлячись на всі москальські зусилля, покупку голосів Майа Санду отримує перемогу. При тому саме за рахунок закордонних діаспор. Ніхуя у москальських нацистів не вийшло. Ану подрищіть на цю тему, гомосєки лаптєрукі.