Цитата:
Сообщение от путин вова
По твоей логике пидер фашисткий всякие там зои космодемьянские и олеги кошевые, хоть и придуманы были террористами? Немцы окупировавшие территорию СССР тоже так думали.
|
Цей казахський кізяк вважає партизанів які знищують оккупантів террористами. Ну ніхуя собі. Так вони допиздяться, що і Ковпак був террористом. Ну власне з точки зору німецьких нацистів так воно і було. Тому аналогія вірна. Не даремно Хуйло копіює Гітлера в усіх проявах, а Росія копіює нацистську Німеччину. Мабуть і закінчить так само. Мені цікаво, хто буде спалювати перед бункером Хуйла, після того як він зжере ціаністий калій і застрелиться? Але щось мені підказує, що в Хуйла кишка тонка самоліквідуватися так як це зробив Гітлер. Він все ж був солдатом і ніколи не був бандюком і мафіозі. І в нього була честь і честність, хай вона і була честю маніяка і людинононенавистника. Хуйло це жалюгідне непорозуміння на каблуках, карлик з нескінченними комплексами і низькою самооцінкою. І до Гітлера йому як до Києва рачки.
----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
террористы на майдане захватили власть
|
Та ти шо? Нєбєнзя повинен в зв"язку з цим внести ноту протєста в СБ ООН і піти нахуй прямо з засєданія. Давай я стрельну тобі в сраку із американського карамультука.