Останній паром в Керчі пішов в компанію до крейсера москва. Тобто нахуй. Підарас в шапці за Ялти, краснодарський кефір відміняється. Ти будешь їсти пєрхоть підзалупну замість сиру.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Российский расчет зенитного ракетного комплекса «Бук-М3» уничтожил украинский истребитель Су-27 при попытке ударить авиабомбой по мосту в Курской области.
|
То шо ти неповноцінний шизофренік я давно знаю. По якому мосту, придурок. Там вже немає мостів. Були і закінчились. Ти чавкаєш гімно. 3000 окупантів в мішку. Будуть працювати в каменоломнях на відбудові України.
----------
Цитата:
Сообщение от Roudell
Легко обходится созданием сервака через роутер. У меня Кенетик Гига - это позволяет.
Но ради прикола посмотрел через VPN Browsec - тоже работает.
|
Все ясно, працює але через сраку. Не просто нажав кнопку і дивись, а треба сєрвак віртуальний створювати. Це як їбать свою кацапську свинособачу самку через ганднон зроблений з дюймового гумового шланга. Ну їбіться. Ви не достойні американських технологій.
----------
Цитата:
Сообщение от Roudell
Это хохляцкая лента "Мёбиуса".
Как не посылай его нахуй, всё равно он в жопу придёт.
|
Я радий, що ти зрозумів всю безісходность битія. Вазєлін в аптеках есть? Якщо він теж з Гейропи, то бери солідол і не вийобуйся.
----------
Цитата:
Сообщение от 2-GARIN
|
Як страшно сука жить на расєє. Купив кавун і вже підарас.
----------
Повний піздос в Волгораді. 12 літаків нахуй на аеродромі згоріли. Будете свої Каби з катапульт запускати.