Цитата:
Сообщение от Roudell
Я не могу ему отвечать, потому что не читаю.
Станет по-русски писать хуету, придётся читать эту хуету. Но не портянки копипастные, а абзац и не более.
|
Я так розстроївся, так розстроївся. Сидю і ридаю.
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
Ты олеся иди это расскажи скотина безрогая своему куратору , есть ты ссыкливое дерьмо им и сдохнешь вслед за сашей криворогим . Я дожму тебя суку и без твоего имени , само собой тут и напишу как ты мразь ответишь .
|
Брат докушал огурєц і промолвил с мукою: Оказался наш отец, не отцом, а сукою.
Я знав шо ти зіллєшся, як сцикливе уєбіщне чмо. Я тобі запропонував рівноправну сдєлку, а ти засцяв, Льоша. Лох це теж проізводное від твого імені? Будешь тепер тульским лохом.
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
Я дожму тебя суку и без твоего имени
|
Для цього треба яйця мати і відвагу. А ти в Курськ родінку захищати сциш. А там жеж хунта зеленского знущаєтся над нещасними курями, чи курянами. Хуй поймеш. Єслі не ти, то хто, я тебе питаю?
----------
Курські захисники. Обмінний фонд для азовців, або будущіє строітєлі європейского капіталізма в Україні.
----------
В Корєнєво Курской області розгромили ще одну російсько-нацистську колону з технікою. Довбойоби ніяк не навчаться, що не можна колонами їздити.
ВСУ звільнили від путінсько-нацистського режиму дєрєвню Внєзапноє і просуваються вперед.