Показать сообщение отдельно
Старый 02.08.2024, 23:53   #148294 (permalink)
Абориген

Вы сказали Спасибо: 171
Поблагодарили 38 раз(а) в 32 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 4
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Це що зараз було? Камінг аут а нас за що? Та є вас за що. На московії немає мирного населення. Їбашить треба всіх і мирних і не мирних. Ви так робите і ми так маємо робити. Тому маєш не скиглити, а терпіти. Кацап народжений, щоби потерпати, мучитись і каратись.

----------

Ти нелюдь, молдавьский недоумок.

----------

З московіта полізла його істотна суть - бажання поколупатись в нутрощах людських. Коли немає такої можливості кацап колупається в гівні голими руками. Як ви живете такими гнійними гнидами?

----------

Їх спеціально відпустили, щоб така смердюча тварюка як ти, сама себе травила жовчю, біснувалась і бажала відгризти собі яйця від злості. Так і здохнеш в безсиллі, як беззуба свинособака. Хіба це не гарно? Ти крутишся, кусаєш себе за пісюна, а до яєць дотягнутися не можеш, бо не вистачає розтяжки. Суглоби скриплять, хрустять, міжхребтові грижі вилазять, а ти не можеш себе вкусити за яйця. А потім вжух і ти здох від перелому шиї. А потім тебе присиплють глиною під парканом, шоби ти не смердів, а зверху залишаться стирчати лапті і яйця які відгризуть бродячі собаки, або свині.

Настолько ты долбоеб, сказочник, что пиздец, я живу прекрасно, дай Бог каждому, но теперь исправляем ошибки Хруща, и дай Бог до тебя доберемся , ты сам откуда то кнопки жмешь Хряк, АМЕРИКА небось? Сыкло ебливое ты , если бы воевал как пиздишь давно бы наши прихуярли бы тебя, а так живи пока у вас перевес в дронах, мы тоже не стоим на месте, уебем погодя. А так как мне сказал один хохол в том году, что 9 мая в России будет последним, и я с ним дружил лет 20 Алексей Сурков такой есть или был хз уже. Так вот я ему ответил наш мобилизационный ресурс кто умеет воевать 21 миллион, кого ты сука обоссаная, безмозглая перемогать собрался? Гавно ебаное.

На почитай на своей мове хуиплет)))
Наша Справа праве, Ворог буде розбитий, перемога з Богом, буде за нами, за РОСІЄЮ!\

у меня человек 30 там знакомых воюют , скажи ты где есть где живешь или с БПЛА сидишь может оператором, мы там будем по любому погодя, сука

Последний раз редактировалось Master911; 03.08.2024 в 00:05..
Master911 вне форума   Ответить с цитированием