Цитата:
Сообщение от GASCHE
только вот еще немножко дожмём
|
Піся, не жми його сильно, а то роздавиш свого удава.
----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
разминай грабли, за десять секунд на 9 этаж
|
Бідненький, що в тебе ще зосталось щоб мене дістати. 19.11.24 мені 60 років. Давай діставай мене, я буду бояться ТЦК. Я й так, коли до мене наближається патруль, або я під'їзжаю до блокпоста починаю гучно по старечому пердіти, щоб було чутно аж на вулиці. Відкриваю для них вікно, клацаю вставними зубами і продовжую пердіти.. І вони мені одразу показують мовляв проїзжай, взривоопасно..
Но ти мене лякай далі, бо нахуй ти ще тут сидиш?
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Сегодня, 29 октября 2024 года, около 6:10, российские войска нанесли удар по штабу управления 10-й горно-штурмовой бригады ВСУ «Эдельвейс» в Северске. Удар нанесен с использованием ФАБ-250 с УМПК.
В результате поражения уничтожено около 20 человек личного состава, большинство из которых — офицеры. Ранения разной степени тяжести получили еще 12 человек. Помимо этого, разрушено и повреждено около 10 единиц военной техники, включая командные и транспортные средства.
В состав 10-й горно-штурмовой бригады входят военнослужащие бывших батальонов «Айдар» и «Донбасс», которые известны своим жестоким отношением к мирным жителям Донбасса, неоднократному применению пыток и насилия в отношении пленных, что подчеркивает важность ликвидации этих формирований.
|
Мабуть інтернет завалений відео і фото цього собитія, але тобі лінь показувати, да? Понімаю. Конашенков всігда живой. Но ти завжди можеш показати фото якоїсь розваленої ракетою багатоповерхівки, або готелю в Кривому Розі наприклад і розказати про полчіща унічтожених оголтєлих сєвєроамеріканських і польських найомніков.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Сообщение от Elic
Как эта обезьяна на хохлоязык перешилась, такое ощущение, что отупела вообще до не могу.
Похоже оно и было такое))
|
Мене просто почало вивертати від вашого фашистського волапюка. Я коли чую кацапську мову мені блюванути хочеться. Українці навіть на російській розмовляють інакше ніж ви. Ваш кацапський акцент і тембр цього вяканія, аканія передати просто не можливо, настільки це гидотно.
----------
Цитата:
Сообщение от Roudell
подарю страпон. Могу просто в жопу дать
|
Тебе посадять за пропаганду ЛГБТ, Срудель. Я знав, шо кожен другий кацап то гей і хуєсос, а може й кожен перший підарас, хз, але оця твоя оголтєла реклама на автомобільному форумі, хай собі і в помийці це вже перебор, нє?
----------
Цитата:
Сообщение от Roudell
как и я - свынья.
|
Стільки саморазоблачєній від тебе в одному комєнті ставлять мене в в несподіваний ступор і я починаю губитись в догадках. Шо сі стало? Тебе качка копнула?
----------
Так шо кацапофашисти, признаєте себе фашистами, чи нє? Дивіться хто ваші союзники. КНДР - суцільний фашизм, сплочєніє вокруг вождя, всі навкруги вороги, концтабори по всій країні, життя людей розписане по дуже строгим правилам, зачіска, одяг, інформація, заборонена західна музика і фільми, заборонені джинси як символ американізму. Засоби виробництва повністью належать державі. Економіка в основному на воєнних рейках і в руках держави, 180 оборонних заводів. Намагання втекти з країни - розстріл на місці і концтабір для всієї сім'ї. При виді вождя треба ридати від щастя, тягнути до нього щасливі руки і кожен повинен слідкувати за ємоціями свого сусіда і доносити, що сусід не дуже щиро плаче, тому всі стараються як можуть. Ідея - знищення Південної Кореї і погрози нанести ядерний удар по США. Гіперфашизм.
Іран - національна ідея ісламізм, геноцид євреїв, знищення Ізраілю. З економікою те саме. Воєнні заводи, які працюють на вищевказану ідею, єдінєніє вокруг вождя-фюрера Аятолла Хамейні.
Китай - тут трохи краще, але ідея розширення впливу на весь світ, цензура, репрессії проти інакомислячих, безсмєнний вождь Сі, гіпервкладення в озброєння, флот і артилерію. Кількамільйонна армія. Кожен китаєць за кордоном солдат Китаю. Хоча хто може напасти на Китай невідомо. М'який фашизм.
Це ваші союзнички, лапті. А про ваш фашизм я вам виклав дуже зрозуміле і в деталях відео, де вас розклали по всім пунктам Умберто Еко - теоретика фашизму. Якщо хто не подивився подивіться.
[Только для зарегистрированных...] Ну то як, лапті, визнаєте себе фашистами і нацистами?